Πιο γρήγορο pc με λίγες κινήσεις

faster pc

 Αν έχετε Windows 10 τα πια προγράμματα θα εκτελούνται με την εκκίνηση του υπολογιστή μπορείτε να τα επιλέξετε και από το Task Manager, πιέζοντας Ctrl-Alt-Del. Πηγαίνετε στο Startup tab, όπου θα δείτε τα προγράμματα που εκκινούν με την εκκίνηση των Windows. Με δεξί κλικ μπορείτε να αλλάξετε το status του κάθε προγράμματος σε enabled ή disabled.

startup-processes.webp

 

Οι ιοί είναι αρκετά επικίνδυνοι και πολλές φορές παίζουν σημαντικό παράγωντα στην απόδοση του λειτουργικού μας συστήματος, αφού τρέχουν κρυφά στο παρασκύνιο χωρίς να παίρνουμε χαμπάρι τη μεγάλη κατανάλωση που κάνουν. Για να είσαι σίγουρος πως δεν έχεις κάποιο ιό στον υπολογιστή σου, κατέβασε και εγκατέστησε το Malwarebytes και κάνε μια σάρωση με αυτό. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και το Windows Difender, το οποίο είναι εξαιρετικό στα Windows 10, αλλά θα είσαι ακόμα πιο σίγουρος και ασφαλής και με το Malwarebytes.

 

 

Στη σελίδα μας μπορειτε να βρείτε διάφορα tips, για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

tel