Κατασκευή Ιστοσελιδας

Κατασκευή ιστοσελίδας με εντυπωσιακό Design & Responsive Layout – για εμφάνιση σε όλες τις συσκευές (κινητά, tablet, pc’s).
Ιστοσελίδες κατασκευασμένες φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης (google, bing κτλ.).
User Friendly Σύστημα Διαχείρισης κειμένων, φωτογραφιών, design.
Απεριόριστες Σελίδες & Φωτογραφίες
Εγγραφή Newsletter, Στατιστικά στοιχεία, Πολυγλωσσικό περιβάλλον
Τακτικοί έλεγχοι και Βελτιστοποίηση της σελίδας σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.
Φιλοξενία σε αξιόπιστα datacenters αδιάλειπτης λειτουργίας.

 

Η Διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας γίνετε σε 4 βήματα :

1) Επιλογή Design.
Στο πρώτο βήμα της κατασκευής ιστοσελίδας, σας στέλνουμε αρκετά δείγματα design έτσι ώστε να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει. Τα δείγματα είναι κανονικές έτοιμες ιστοσελίδες ως προς την δομή του design στις οποιες έχουμε περάσει τυχαίο περιεχόμενο μέσα έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα από πριν να δείτε πως θα είναι η ιστοσελίδα όταν θα έχει ολοκληρωθεί στο 100%.

2) Κατασκευή Ιστοσελίδας
Το δεύτερο βήμα είναι το ποιο εντυπωσιακό!! Tο design μόλις έχει επιλεχθεί και πλέον η ομάδα προγραμματιστών και σχεδιαστών της Moving Up αναλαμβάνει να υλοποιήσει την κατασκευή ιστοσελίδας καθώς και και την προσαρμογή του σχεδιαστικού στην εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της επιχείρισης σας.

3) Παραμετροποίηση ιστοσελίδας – Data entry
Στο τρίτο βήμα η κατασκευή ιστοσελίδας σας έχει ολοκληρωθεί. Πλέον αυτό που απομένει είναι να περάσουμε μέσα τις πληροφορίες σας (φωτογραφίες, κείμενα) έτσι ώστε η σελίδα μας να πάρει την τελική της μορφή.

4) Testing – Παράδοση ιστοσελίδας
Και φτάνουμε στο τελευταίο βήμα, όπου πλέον το μόνο που απομένει είναι να σιγουρευτούμε ότι όλα δουλεύουν σωστά και ότι το υλικό που περάσαμε δεν έχει κάποιο πρόβλημα / λάθος.
Σε περίπτωση όπου όλα βαίνουν καλώς παραδίδουμε τους κωδικούς της ιστοσελίδας. Συγχαρητήρια πλέον είστε ένας τυχερός κάτοχος ιστοσελίδας κατασκευασμένη από την MovingUp

Μέσος Χρόνος υλοποίησης 5 εργάσιμες μέρες